Over ons

Tandartscentrum Laren is een moderne tandartspraktijk voor jong en oud waar u geholpen wordt door een team van tandartsen, preventie-assistentes en mondhygiënisten. Ons doel is het gezond houden van uw gebit.

Tandartscentrum Laren is opgericht door tandarts Peter Havenga die in 2020 tandartspraktijk Sanders en Vogels heeft overgenomen. In 2023 is tandarts Hiske Brands mede-eigenaar geworden van de praktijk. In de praktijk werken momenteel 4 tandartsen, 4 mondhygiënisten, 1 preventie-assistente, 2 receptionistes, 4 tandartsassistentes en 1 praktijkmanager.

Wie wij zijn

Wat maakt Tandartscentrum Laren uniek?

Top quality dental team
State of the art dental services
Discount on all dental treatment
Enrollment is quick and easy

Wij bieden professionele én comfortabele mondzorg. Wij hebben bovengemiddeld veel specialisaties in huis voor gebitsproblemen (symptomen). Denk aan implantologie, CEREC, orthodontie én cosmetische tandheelkunde. De behandelingen worden uitgevoerd met moderne apparatuur in een prettige omgeving. De uitstraling van onze praktijk is vanwege de locatie en de inrichting uniek. Extra comfortabel is het tv kijken tijdens dat je in de stoel ligt. Maar ook de fijne manier van hoe we met onze patiënten omgaan is onderscheidend. Wilt u zelf ervaren hoe dit voelt?

Maak een afspraak >

Vragen?

Kunnen we u ergens mee helpen?

Dank je wel! Je wordt binnen een paar uur gebeld.
Oeps! Er ging iets fout.