Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde richt zich op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Wij bieden verschillende behandelingen aan waarmee we de vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen corrigeren.

Wat is er mogelijk met cosmetische tandheelkunde?

Oude lelijke kronen en vullingen, een scheve tand, gele tanden, een spleetje tussen de tanden? Wij kunnen u helpen om met diverse oplossingen, de kleur, vorm en stand van de tanden te verbeteren zodat u weer trots kan zijn op uw gebit. Het is onze passie een gebit mooi te maken. Wij doen dit graag zo natuurlijk mogelijk zodat anderen nauwelijks zien dat er vullingen, kronen en of facings zijn geplaatst. Tevens streven wij altijd naar het behoud van het eigen gebit. Vraag om meer informatie tijdens uw bezoek. Wij kunnen u uitgebreid en vakkundig informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wordt cosmetische tandheelkunde vergoed door de verzekering?

Voor tandheelkundige zorg boven de 18 jaar kunt u een aanvullende verzekering afsluiten om voor vergoeding in aanmerking te komen. Wat u precies vergoed krijgt verschilt per verzekeraar en per pakket. Sommige verzekeraars vergoeden niet alle verrichtingen of elk materiaal. Wij kunnen u altijd een offerte geven voorafgaand aan de behandeling zodat u kunt checken wat uw zorgverzekering van de behandeling vergoed. Uitwendig bleken van uw gebit wordt vrijwel nooit door de zorgverzekeraar vergoed.