Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, samenwerking en comfort. Dit betekent bij Tandartscentrum Laren een persoonlijk consult, grondige diagnostiek, een behandelplan op maat, transparante communicatie, comfortabele behandeling, hoogwaardige materialen en uitgebreide nazorg.


Tandarts Hiske Brands: "We streven naar uitmuntendheid in tandheelkundige behandelingen en zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt gedurende uw bezoek aan onze tandartspraktijk. We zorgen er graag voor dat u met een stralende glimlach onze tandartspraktijk verlaat."

Persoonlijk consult

Onze werkwijze begint met een persoonlijk consult waarin we luisteren naar uw zorgen en uw mondgezondheid evalueren. We willen een duidelijk beeld krijgen van uw behoeften en verwachtingen, zodat we een behandelplan kunnen opstellen dat volledig is afgestemd op uw situatie.

Grondige diagnostiek

Bij Tandartscentrum Laren maken we gebruik van geavanceerde diagnostische apparatuur, waaronder digitale röntgenfoto's en intra-orale camera's, om een grondige evaluatie van uw mondgezondheid uit te voeren. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurige diagnose te stellen en de beste behandelingsmogelijkheden voor te stellen.

Behandelingsplan op maat

Op basis van onze diagnose stellen we een behandelingsplan op maat op dat past bij uw specifieke behoeften en doelen. We bespreken dit plan uitgebreid met u, zodat u volledig op de hoogte bent van de voorgestelde behandelingen, de verwachte resultaten en de kosten.

Transparante communicatie

Bij Tandartscentrum Laren geloven we in open en transparante communicatie. We leggen alle aspecten van uw behandeling duidelijk uit en beantwoorden graag al uw vragen. We willen dat u vol vertrouwen bent en een weloverwogen beslissing kunt nemen over uw mondgezondheid.

Comfortabele behandeling

Onze ervaren behandelaren zorgen ervoor dat uw behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige ervaring zo pijnloos en stressvrij mogelijk is. Bovendien kunt u tijdens de behandeling naar de tv kijken die aan het plafond boven de behandelstoel hangt.

Hoogwaardige materialen en apparatuur

Bij Tandartscentrum Laren streven we naar de hoogste kwaliteit in tandheelkundige zorg. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke resultaten krijgt.

Nazorg en follow-up

Na een behandeling bieden we uitgebreide nazorg instructies om een snel herstel te bevorderen en mogelijke complicaties te minimaliseren. We plannen ook regelmatige follow-up afspraken in om ervoor te zorgen dat uw mondgezondheid op de lange termijn wordt behouden.