Specialisaties

Bij Tandartscentrum Laren bieden we diverse specialisaties (behandelingen) aan voor tandheelkundige problemen (symptomen).

Cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde richt zich op het verfraaien van het uiterlijk van het gebit. Wij bieden verschillende behandelingen aan waarmee we de vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen corrigeren.

Lees meer
Kinder tandheelkunde

Bij Tandartscentrum Laren zijn we er ook voor uw kinderen. Vanaf 2 jaar zorgen we preventief en indien noodzakelijk curatief nauwkeurig voor hun gebit. We doen ons best de tandarts zo leuk mogelijk te maken voor kinderen.

Lees meer
Kronen

Kronen zijn tandheelkundige oplossingen die worden gebruikt om beschadigde, verzwakte of esthetisch onbevredigende tanden te herstellen. Wij maken uw kroon binnen 2 uur met de state of art CEREC-methode.

Lees meer
Implantaten

Een implantaat is een optie voor het vervangen van een ontbrekende tand of kies. Het is een duurzame oplossing om mondgezondheid te optimaliseren en de glimlach te verbeteren. Wij vervangen de natuurlijke wortel van een tand of kies indien nodig met een implantaat.

Lees meer
Bleken

Tanden bleken bij de tandarts is een professionele en veilige behandeling om uw gebit witter te maken en verkleuringen op uw tanden te verminderen. Bij Tandartscentrum Laren kunt u tanden bleken met Philips Zoom Whitespeed in office en kunt u onder begeleiding thuis tanden bleken.

Lees meer
Onzichtbare beugel

Een beugel kan een oplossing zijn om tanden en kiezen te corrigeren die scheef of naar voren staan. Ook kan het ervoor zorgen dat iemand beter kan bijten, eten, praten en lachen. Wij maken uitneembare, op maat gemaakte en nagenoeg onzichtbare beugels van het merk Invisalign.

Lees meer
Gebitsreiniging

Professionele gebitsreiniging is een essentieel onderdeel van een goede mondgezondheid en kan helpen tandbederf, tandvleesontsteking en andere tandheelkundige problemen te voorkomen.

Lees meer
Wortelkanaalbehandeling

Wanneer u een ontsteking heeft in de wortel van uw tand of kies kan een wortelkanaalbehandeling ertoe leiden dat het element behouden kan blijven.

Lees meer
Bruggen

Tandheelkundige bruggen zijn oplossingen die worden gebruikt om één of meerdere ontbrekende tanden te vervangen.

Lees meer
Gebitsbeschermer

Een gebitsbeschermer, ook wel een bitje genoemd, is een op maat gemaakte kunststof hoes die over uw tanden wordt gedragen om ze te beschermen bij sporten.

Lees meer
Kunstgebit

Een kunstgebit is een uitneembare gebitsprothese die wordt gebruikt om ontbrekende tanden, kiezen en omliggend weefsel te vervangen.

Lees meer
Facings

Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op uw tand wordt gemaakt om de uitstraling van uw gebit te verbeteren.

Lees meer
Preventie

Preventieve mondzorg richt zich op het voorkomen van problemen in de mond voordat ze zich ontwikkelen of verergeren.

Lees meer
Verstandskiezen trekken

Als de verstandskiezen doorkomen en er ontstaan problemen, kan het nodig zijn dat de tandarts ze verwijdert uit uw mond.

Lees meer
Vullingen

Vullingen zijn een veelvoorkomende tandheelkundige oplossing die wordt gebruikt om gaatjes te behandelen en het verlies van tandweefsel te herstellen.

Lees meer
Sealen

Het sealen van kiezen is een preventieve tandheelkundige behandeling die wordt uitgevoerd om de groeven en putjes op het oppervlak van de kiezen te beschermen tegen tandbederf.

Lees meer
Trekken tand / kies

Het trekken van een tand of kies is een tandheelkundige behandeling waarbij een tandarts een tand of kies verwijdert uit uw mond.

Lees meer
Opbeetplaat

Een opbeetplaat, ook wel bekend als een splint of occlusale spalk, is een tandheelkundig hulpmiddel dat op maat gemaakt is om de boven- en onderkaak in een comfortabele positie te houden.

Lees meer
Vragen?

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Dank u wel! U wordt binnen twee werkdagen gebeld.
Oeps! Er ging iets fout.